Anadolu Hayat Emeklilik’ten yüzde 17,35 kar payı!

Bireysel emeklilik ve hayat sigortalarında faaliyet gösteren Anadolu Hayat Emeklilik, hayat sigortaları branşında 2008 yılında gerçekleşen kar payı oranlarını açıkladı.

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından yapılan açıklamada, hayat sigortaları branşında 2008 yılında 17,35 kar payı elde edildi. Buna göre Anadolu Hayat Emeklilik, 2008 yılı için müşterilerine TL tarifelerindeki hayat sigortaları için 17,35, Amerikan Doları için 8,16, Euro içinse 6,36 net kar payı ödedi. Müşteri beklentilerini tam olarak karşılayan ve iyi bir kar payı dağıtan Anadolu Hayat Emeklilik, hayat sigortasında 2009 yılında da kazandırmaya devam edecek.

Anadolu Hayat Emeklilik hakkında:
Bireysel emeklilik ve hayat sigortası alanlarında hizmet sunan Anadolu Hayat Emeklilik, 1990 yılında "Türkiye'nin ilk hayat sigortası şirketi" olarak kuruldu. Halka açık ilk ve tek bireysel emeklilik şirketi olan Anadolu Hayat Emeklilik, hayat sigortaları ve Bireysel Emeklilik Sistemi'nde en büyük fon yaratan şirket olma özelliğini taşıyor. Genel Müdürlüğü İstanbul'da bulunan şirketin; İstanbul, Ankara, Adana, Bursa ve İzmir'de faaliyet gösteren Bölge Müdürlükleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Şubesi bulunuyor. Anadolu Hayat Emeklilik, direkt satış ekibi, 300'ü aşan acentesi ve Türkiye İş Bankası, HSBC, TEB, Anadolubank, TSKB ve Bankpozitif'ten oluşan bin 700'ü aşkın banka şubeleri aracılığıyla hizmet sunuyor.

Bilgi için: MPR Halkla İlişkiler A.Ş.

(İlknur Akgül Ardıç, Derya Deniz 0212 212 34 60)
iardic@mpr.com.tr; ddeniz@mpr.com.tr