Anadolu Hayat Emeklilik İle Gençler Geleceğe Güvenle Bakıyor

Anadolu Hayat Emeklilik’ten Genç Emeklilik Planı

Bireysel Emeklilik Sistemi’nin öncü şirketi Anadolu Hayat Emeklilik, bir ilke daha imza atarak sadece gençler için bir emeklilik planı hazırladı. 18-25 yaşları arasındaki gençlere yönelik tasarlanan ‘Genç Emeklilik Planı’ ile düşük katkı paylarıyla erken yaşta birikim yapmaya başlama imkanı sunuluyor.

Anadolu Hayat Emeklilik, üniversite öğrencileri ve çalışma hayatına yeni başlamış 18-25 yaşları arasındaki gençler için özel bir emeklilik planı hazırladı. Bireysel emeklilik sektöründe bu yaş grubundaki gençlere özel ilk ve tek plan olan ‘Genç Emeklilik Planı’na, giriş için gereken katkı payının düşük olması nedeniyle kolaylıkla dahil olunabiliyor.

Genç yaşta bireysel emeklilik sistemine girerek düşük katkı paylarıyla birikim yapmaya imkan veren ‘Genç Emeklilik Planı’ ile ilgili konuşan Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü M. Uğur Erkan, planın sadece gençlere özel olduğunu ve sisteme ne kadar erken girilirse birikimin de o kadar yüksek olacağını vurguladı. Önlerinde uzun yıllar olması nedeni ile katkı payı tutarının diğer bireysel planlara göre daha düşük seviyede tutulabildiğini belirten Erkan, Anadolu Hayat Emeklilik’in, geleceğe güvenle bakmaları için her zaman gençlerin yanında olacağını sözlerine ekledi: “Amacımız, geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmetler geliştirebilmek ve en önemlisi de gelecek kaygısı yaşamadan bugünden kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak. Eğitim hayatlarını, geleceklerine yön verme azmiyle geçiren gençlerimize, geleceklerine güvenle bakarken aynı zamanda öğrencilik yıllarının keyfini yaşama fırsatı sunuyoruz. Türkiye’de tasarruf oranının artırılmasına yönelik çalışmalarda Bireysel Emeklilik Sistemi çok kritik bir öneme sahip. Biz de sistemin büyümesinde gençlerimize tasarruf alışkanlığı kazandırmanın öneminin farkındayız ve bu alanda da öncü rol oynamak istiyoruz.”