ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK MOBİL ŞUBE’Yİ MÜŞTERİLERİNİN KULLANIMINA SUNDU

Anadolu Hayat Emeklilik, müşterilerine daha iyi hizmet sunmak için teknoloji yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, internet şubesinden sonra, hayata geçirdiği Mobil Şube uygulaması ile artık tüm Anadolu Hayat Emeklilik ürünlerine çok daha kolay ulaşım imkanı sunuyor. Mobil Şube, kullanıcı dostu ve pratik yapısı ile dikkat çekiyor.

Anadolu Hayat Emeklilik’in hayata geçirdiği Mobil Şube uygulaması ile Anadolu Hayat Emeklilik müşterileri bireysel emeklilik hesaplarıyla ilgili güncel birikim, devlet katkısı, ödeme, fon dağılımı ve diğer tüm bilgilerine kolaylıkla ulaşabiliyor, geçmiş işlemlerini görüntüleyebiliyor. Bireysel emeklilik müşterileri Mobil Şube ile fon dağılımlarını değiştirebildikleri gibi fonlarının dönemsel performanslarını, planı kapsamında sunulan diğer fonların performansları ile de karşılaştırabiliyor. Kullanıcılar ayrıca hayat sigortası poliçe ve teminat bilgilerine hemen ulaşabiliyor ve iletişim bilgilerini rahatlıkla güncelleyebiliyor. Bireysel emeklilik veya hayat sigortası ürünlerine sahip olan müşteriler, Anadolu Hayat Emeklilik Mobil Şube’ye T.C. Kimlik/Müşteri Numarası ve internet şifresi ile giriş yapabiliyor ve istedikleri her an ürünlerini inceleyebiliyor. Kullanıcı dostu, hızlı ve basit yapısı ile dikkat çeken Anadolu Hayat Emeklilik Mobil Şube uygulaması, Apple Store ve Google Play uygulama marketlerinden ya da mobil tarayıcılar üzerinden www.anadoluhayat.com.tr/pages/indir.html linkine ulaşılarak ücretsiz olarak indirilebiliyor.