Zurich Employee Benefits Network (ZEBN), Anadolu Hayat Emeklilik’i Yılın En İyi İş Ortağı Seçti

Bireysel emeklilik sektörünün öncü şirketi Anadolu Hayat Emeklilik, Zurich Employee Benefits Network (Çalışan Ağı) tarafından, network servis sağlayıcısı alanında 2015 yılının en iyi iş ortağı seçildi.

110 bölgede ürün ve hizmetler sunan, pazar lideri sigorta şirketlerinin küresel ağı olan Zurich Employee Benefits Network, hem Zurich şirketlerinden hem de Zurich Sigorta’nın faaliyeti olmayan ülkelerde bulunan en iyi yerel sigorta şirketlerinden oluşuyor.

2006 yılında Zurich Employee Benefits Network ile Anadolu Hayat Emeklilik’in yaptığı reasürans anlaşmasıyla başlayan network ortaklığı her sene güçlenerek devam ediyor.

Anadolu Hayat Emeklilik’in network servis sağlayıcısı alanında 2015 yılının en iyi iş ortağı seçildiği etkinliğin ödül töreni, ağ ortaklarının katılımıyla Frankfurt, Almanya’da düzenlendi. Törende ağ ortaklarının 12 ay boyunca gösterdikleri üstün başarılar ödüllendirildi.

Ödül alan şirketler belirlenirken, pazarın ihtiyaçları doğrultusunda yaygın servis sağlanması, genişleyen pazarda yenilikçi servisler, kaliteli hizmet sunumunda referans oluşturabilme, fark yaratan esnek ve verimli servis, artan pazar payı, verimlilik, gelir ve/veya kar açısından pazardaki üstün performans gibi kriterler dikkate alındı.