ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK’İN OTOMATİK KATILIM İÇİN HAZIRLANAN REKLAM FİLMLERİ YAYINA GİRDİ.

İki filmden oluşan kampanya “bu hayatta bazı şeyler otomatik kazanılır” iç görüsünden yola çıkıyor. Yeni bir okula başlayınca ömür boyu sürecek dostluklar, evlenip yuva kurunca yeni bir aile kazanılması gibi hayatta otomatik olarak kazanılanlara vurgu yapıyor. 1 Ocak 2017’de başlayacak bireysel emeklilikte otomatik katılım uygulaması ile çalışanları, Anadolu Hayat Emeklilik tecrübesinden faydalanarak geleceklerini kazanmaya davet ediyor.

Televizyon filminin yanı sıra, dijital, basın, radyo ve sinema mecralarıyla da desteklenen kampanya, otomatik katılımı duygusal bir dille anlatıyor.

Anadolu Hayat Emeklilik’in dijital ajansı Project House imzasını taşıyan filmlerin yönetmenliğini Serter Tırmık, prodüksiyonunu Kala Film üstlendi.

FİLM LİNKİ:

KÜNYE: