ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK, TÜRKİYE'NİN EN BEĞENİLEN BİREYSEL EMEKLİLİK ŞİRKETİ

Anadolu Hayat Emeklilik, Capital Dergisi tarafından düzenlenen ‘Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri 2016 Araştırması’nda ‘En Beğenilen Bireysel Emeklilik Şirketi’ seçildi.

Anadolu Hayat Emeklilik, Capital Dergisi tarafından bu yıl 500’ü aşkın şirketten 1.600’e yakın yöneticinin katılımıyla düzenlenen ‘Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri’ araştırmasında, ‘En Beğenilen Bireysel Emeklilik Şirketi’ ödülüne layık görüldü.

Geleneksel hale gelen araştırmada Anadolu Hayat Emeklilik olarak bu ödüle beşinci kez sahip olma gururunu yaşadıklarını belirten Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü M. Uğur Erkan; “Anadolu Hayat Emeklilik olarak Türkiye’de çeyrek asırı aşkın süredir geliştirdiğimiz ürünleri tüketicilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. İşimizi en iyi şekilde yaparken ‘En Beğenilen Bireysel Emeklilik Şirketi’ seçilmek doğru yolda olduğumuzu bize bir kez daha göstermiş oldu. Türkiye’nin halka açık ilk hayat sigortası ve emeklilik şirketi olarak fon büyüklüğünde ulaştığımız yüksek büyüme rakamıyla pazar payımızı korumaya ve Bireysel Emeklilik Sistemi’ndeki (BES) pozisyonumuzu güçlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.