ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK, WORLD FINANCE TARAFINDAN "TÜRKİYE'NİN EN İYİ HAYAT SİGORTASI ŞİRKETİ" SEÇİLDİ

Anadolu Hayat Emeklilik, uluslararası saygın finans dergisi World Finance tarafından 2016 yılında ‘Türkiye’nin En İyi Hayat Sigortası Şirketi’ ödülüne layık görüldü.

Dünyanın en saygın iş ve finans dergilerinden World Finance tarafından verilen ve bu yılki ödül ile birlikte ikinci kez onurlandırıldıklarını belirten Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü M. Uğur Erkan şöyle konuştu: “Türkiye’nin en büyük, en geniş dağıtım alanına sahip ve ilk halka açık hayat sigortası ve emeklilik şirketi olarak uluslararası arenada tanınıp takdir edilmek bizi gururlandırıyor. Faaliyet gösterdiğimiz sektörde her zaman en iyiyi yapmak için çalışırken bu ödüller motivasyonumuzu da artırıyor. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.”