ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK’TEN MOBİL ŞUBE KULLANANLARA ÖDÜLLÜ KAMPANYA!

10 Ekim-13 Kasım 2016 tarihleri arasında Anadolu Hayat Emeklilik Mobil Şube’ye giriş yaparak işlem yapan müşteriler, her hafta bir çekiliş hakkı elde ederek 10 adet iPhone7’den birini kazanma şansı yakalayacaklar.

İnternet şubesinden sonra, hayata geçirdiği Mobil Şube uygulaması ile ürün ve hizmetlerine çok daha kolay ulaşım imkânı sunan Anadolu Hayat Emeklilik, bu uygulamaya özel bir kampanya başlattı.

10 Ekim-13 Kasım 2016 tarihleri arasında Anadolu Hayat Emeklilik Mobil Şube’ye giriş yaparak bireysel emeklilik veya hayat sigortası ürünlerine ilişkin işlemlerden en az birini yapan müşteriler, her hafta bir çekiliş hakkı elde ederek 10 adet iPhone7’den birini kazanma şansı yakalayacaklar.

Anadolu Hayat Emeklilik Mobil Şube, kullanıcı dostu ve pratik yapısı ile dikkat çekiyor

Anadolu Hayat Emeklilik Mobil Şube uygulaması ile bireysel emeklilik katılımcıları hesaplarıyla ilgili güncel birikim, devlet katkısı, katkı payı ödeme, fon dağılımı ve diğer tüm bilgilerine kolaylıkla ulaşabiliyor, geçmiş işlemlerini görüntüleyebiliyor. Bireysel emeklilik müşterileri Mobil Şube ile fon dağılımlarını değiştirebildikleri gibi fonlarının dönemsel performanslarını, planı kapsamında sunulan diğer fonların performansları ile de karşılaştırabiliyor. Kullanıcılar ayrıca hayat sigortası poliçe ve teminat bilgilerine de hemen ulaşabiliyor.

Bireysel emeklilik veya hayat sigortası ürünlerine sahip olan müşteriler, Anadolu Hayat Emeklilik Mobil Şube’ye T.C. Kimlik/Müşteri Numarası ve internet şube şifresi ile giriş yapabiliyor ve istedikleri her an ürünlerini inceleyebiliyor.

Kullanıcı dostu, hızlı ve basit yapısı ile dikkat çeken Anadolu Hayat Emeklilik Mobil Şube uygulaması, Apple Store ve Google Play uygulama marketlerinden ya da mobil tarayıcılar üzerinden www.anadoluhayat.com.tr/pages/indir.html/ linkine ulaşılarak ücretsiz olarak indirilebiliyor.