Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 10 Yaşında!

Anadolu Hayat Emeklilik’in bu sene onuncusunu düzenlediği ‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı. 14 Mart’a kadar devam edecek yarışmaya başvurular yalnızca internet üzerinden yapılabilecek.

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’16’ya başvurular anadoluhayat.com.tr/kghk veya http://www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden yapılabiliyor.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında ‘Hayata Dair’ teması ile düzenlenen yarışmaya 18 yaş ve üzeri tüm amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçılar en fazla 4 adet fotoğrafla katılabiliyor. Bu yılki seçici kurulda Fotoğraf Sanatçısı Prof. Güler Ertan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Nihal Kafalı, Fotoğraf Sanatçısı Haluk Çobanoğlu, Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer alıyor.

Sonuçları 5 Nisan tarihinde Anadolu Hayat Emeklilik’in internet sitesinde ve http://www.tfsfonayliyarismalar.org/ adresinde yayınlanacak olan yarışmanın birincisi 5.000 TL, ikincisi 3.000 TL, üçüncüsü 2.000 TL ödül alırken 3 eser de 750 TL mansiyon ödülü kazanacak. Ayrıca sergilenmeye değer bulunan her esere de 250 TL ödenecek.

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışması hakkında daha detaylı bilgi anadoluhayat.com.tr adresinden veya 0212 317 70 25 numaralı telefondan edinilebilir.

E-posta:
iletisim@anadoluhayat.com.tr