ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK’TEN KRİTİK HASTALIK SİGORTASI YAPTIRANLARA TATİL ÖDÜLLÜ KAMPANYA!

Kritik Hastalık Sigortalarıyla zor dönemlerinde müşterilerinin yanında olan Anadolu Hayat Emeklilik, bu ürünlere özel bir kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında 20 Haziran - 20 Temmuz tarihleri arasında Kadına Özel veya Tam Kapsamlı Kritik Hastalık Sigortası satın alan 5 kişi, yapılacak çekiliş sonucunda Rixos Premium Göcek’te çift kişilik tatil kazanma şansı yakalayacak.

Kritik Hastalık Sigortaları ile hastalıkların teşhisi ve yaşam kaybı durumunda toplu para güvencesi sağlayan, bu sayede zor zamanlarında sigortalıların hayat standardını koruyarak finansal bir güvence sunan Anadolu Hayat Emeklilik, bu ürünlere özel bir tatil kampanyası başlattı.

20 Temmuz tarihine kadar Kadına Özel veya Tam Kapsamlı Kritik Hastalık Sigortası satın alanlar arasından çekilişle belirlenecek 5 kişi, Rixos Premium Göcek’te, çift kişilik (3 gece 4 gün) tatil kazanma şansı yakalayacak.

Kadına Özel Kritik Hastalık Sigortası ile zor zamanlarınızda toplu para güvencesinden faydalanabilirsiniz.

Anadolu Hayat Emeklilik, Kadına Özel Kritik Hastalık Sigortası ile hem tedavi masraflarını hem de hastalık sebebiyle meydana gelebilecek gelir kaybını karşılayacak bir finansal güvence sunuyor.

Kadınlara mahsus kritik hastalıklara yakalanma oranı gün geçtikçe artıyor. Kadına Özel Kritik Hastalık Sigortası, sigorta kapsamındaki kadınlara özel 12 farklı hastalıktan herhangi biri ile karşılaşılması durumunda, müşterinin o güne kadar elde ettiği varlıklarını ve birikimini korurken, aynı zamanda hastalık dönemindeki nakit ihtiyaçlarının karşılanmasına da yardımcı oluyor. Üstelik sağladığı yaşam kaybı teminatıyla da geride kalanların kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyor. Kadına Özel Kritik Hastalık Sigortası İş Bankası şubelerinden ya da yurt geneline yayılmış Anadolu Hayat Emeklilik acentelerinden satın alınabilir.

Tam Kapsamlı Kritik Hastalık Sigortası, 21 farklı hastalığa karşı güvence sağlıyor

21 hastalığa karşı güvence sağlayan Tam Kapsamlı Kritik Hastalık Sigortası sigortalının zor zamanlarını birikimlerine dokunmadan atlatmasına yardımcı olurken, Kadına Özel Kritik Hastalık Sigortası gibi yaşam kaybı teminatıyla sevdiklerinin kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyor. Tam Kapsamlı Kritik Hastalık Sigortası İş Bankası şubelerinden ya da yurt geneline yayılmış Anadolu Hayat Emeklilik acentelerinden satın alınabilir.

Kampanya kapsamında yer alan ürünlerle ilgili konuşan Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü M. Uğur Erkan, şunları söyledi:

“ Hayatınızla ilgili bugün vereceğiniz bir karar, geleceğinizi güvence altına alabilir. Ürünlerimiz, kritik hastalıkların teşhisi ve yaşam kaybı halinde toplu para güvencesi sağlayan, bu sayede zor zamanlarda sizin ve ailenizin hayat standardını koruyan finansal birer güvencedir. Kritik Hastalık Sigortası, bir sağlık sigortası değildir, bu sebeple sigorta kapsamında sağlık giderleriniz oluştukça değil, tarafınıza tek seferde toplu olarak ödeme yapılır. Hastalık sebebiyle maddi ve manevi olarak sıkıntılı geçen dönemlerde kritik hastalık sigortasının sunduğu maddi destekten faydalanabilirsiniz. Kampanya hakkında daha detaylı bilgi için, anadoluhayat.com.tr’den ya da 444 55 00 numaralı bilgi hattımızdan da bize ulaşabilirsiniz.”