AHE Müşterilerini Yeni Yüzü İle Karşılıyor
17 Kasım 2014
Paylaş
Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörlerinin öncü şirketi Anadolu Hayat Emeklilik, yeni internet şubesi ve internet sitesi ile kullanıcılarına daha etkin ve hızlı hizmet veriyor. Genel Müdür Uğur Erkan, yeni internet şubesindeki en önemli değişikliklerden birinin, müşterilerin sahip oldukları tüm ürünlerle ilgili bilgilerin tek şifre ile giriş yapılarak aynı ortam içerisinden görüntülenmesi ve ihtiyaç duyulan işlemlerin kolaylıkla gerçekleştirilmesi olduğunu söyledi.

Anadolu Hayat Emeklilik müşterileri, internet şubesinde bireysel emeklilik, hayat ve ferdi kaza sigortası sözleşmelerine ait bilgileri, birikimlerini, devlet katkılarını, teminatlarını, ödemelerini ve fon performanslarını anlık olarak görüntüleyebiliyor, gerekli değişiklik işlemlerini zorlanmadan güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyor.
Kurumsal internet sitesi ise; bireysel emeklilik ve hayat sigortası ürünleriyle ilgili tüm ziyaretçilere hitap edecek, aranılan içeriğin kolaylıkla bulunabileceği bir bilgi seyahati sunma hedefiyle tasarlandı. Sitenin karşılama ekranında sunulan BESMatik servisi ile ziyaretçiler emeklilik döneminde elde edebilecekleri muhtemel birikimi kolayca hesaplayıp, kendilerine önerilen en uygun ürün için hızla başvuru yapabiliyor.
Türkiye''nin halka açık ilk emeklilik şirketi olan Anadolu Hayat Emeklilik''in yenilenen internet yüzü ile ilgili bir değerlendirme yapan Şirket Genel Müdürü Uğur Erkan: “Anadolu Hayat Emeklilik olarak, sürekli gelişen ve yaygınlaşan bir iletişim ve pazarlama kanalı olan internet ve sosyal medyanın çok önemli olduğunun farkındayız. Yeniliklerin öncüsü ve dinamik bir şirket olarak değişim göstermemiz kaçınılmaz. Sosyal medya; pazarlama, satış ve müşteri ilişkileri süreçlerinde stratejik açıdan giderek önem kazanıyor ve daha yaygın olarak kullanılıyor. Şirket olarak; pazarlama, satış öncesi ve sonrası hizmetlerin hızlanmasında ve hizmet kalitesinin yükseltilmesinde bu kanalları başarılı bir şekilde kullanıyor ve müşteri memnuniyetimizi artırmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Yeni internet sitesinin kullanıcı ihtiyaçlarına odaklı tasarımı, yenilikçi görsel sunumu ve işlevselliğiyle ziyaretçilere daha üstün bir kullanım deneyimi sunacağını belirten Erkan sözlerine şöyle devam etti: “Internet şubemiz ve kurumsal internet sitemizi yenilerken; sade tasarım, üst düzeyde görsel kalite ve kolay menü yapısıyla yenilikçi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefledik. Yeni şubemizdeki en önemli değişikliklerden biri, müşterilerin sahip oldukları tüm ürünlerle ilgili bilgilerin (Bireysel emeklilik, hayat sigortası ve/veya ferdi kaza sigortası) tek şifre ile giriş yapılarak aynı ortam içerisinden görüntülenmesi ve ihtiyaç duyulan işlemlerin kolaylıkla gerçekleştirilmesi. Internet sitemizden bireysel emeklilik ve hayat sigortaları ile ilgili her türlü güncel ve detaylı bilgiye, ayrıca mevcut ürünlerimizin içerikleri ile Şirketimizle ilgili tüm kampanya ve haberlere ulaşılabiliyor. Ziyaretçilerimizin “Bilgi Almak İstiyorum” ve “Soru, Öneri veya Şikayetim Var” bölümlerini kullanarak bize ilettikleri öneriler ve görüşler doğrultusunda aldığımız geri bildirimleri birer iyileştirme projesine dönüştürmeyi hedefliyoruz.”

Anadolu Hayat Emeklilik hakkında:
Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortaları alanlarında hizmet sunan Anadolu Hayat Emeklilik, 1990 yılında “Türkiye''nin ilk hayat sigortası şirketi” olarak kuruldu. Halka açık ilk emeklilik şirketi olan Anadolu Hayat Emeklilik, Birikimli Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Sistemi ile en büyük fon yaratan şirket olma özelliğini taşıyor. 830 bini aşan katılımcı sayısıyla Anadolu Hayat Emeklilik, ulaştığı fon büyüklüğü ile Sistemdeki lider pozisyonunu güçlendirmeye devam ediyor. Sistemden emekli olan kişi sayısında da öncü konumunu koruyan Şirket, Sistem emeklilerinin yüzde 33''üne sahip. Genel Müdürlüğü İstanbul''da bulunan Şirketin; İstanbul, Ankara, Adana, Bursa, İzmir, Antalya ve Trabzon''da Bölge Müdürlükleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti''nde Şubesi bulunuyor. Anadolu Hayat Emeklilik sayısı 380''i aşan direkt satış ekibi, 315''e yakın özel acentesi ve Türkiye İş Bankasıve Anadolubank''ın toplam bin 450''yi aşan banka şubeleri aracılığıyla hizmet sunuyor.