Anadolu Hayat Emeklilik’e ‘ICERTIAS Müşterilerin Dostu’ Ödülü!

Anadolu Hayat Emeklilik, uluslararası bir sertifikasyon kuruluşu olan ICERITIAS tarafından ‘Müşterilerin Dostu’ ödülüne layık görüldü. Müşteri ilişkileri yönetimindeki başarısı nedeni ile ödülü almaya hak kazanan Anadolu Hayat Emeklilik, bu ödülü Türkiye’den alan ilk şirket oldu.

Anadolu Hayat Emeklilik, müşterileri, çalışanları ve iş ortakları ile kurduğu iyi ilişkiler, sektördeki saygınlığı, kullanıcı deneyimine, güven ve sosyal sorumluluğa verdiği önem doğrultusunda, uluslararası sertifikasyon kuruluşu olan ICERTIAS tarafından ‘Müşterilerin Dostu – Çünkü Değer Verdiğimiz Sizsiniz’ ödülüne layık görüldü.

ICERTIAS, Anadolu Hayat Emeklilik’in yüksek kalitede müşteri hizmeti sunduğunu doğrulamak amacıyla şirketten bağımsız olarak bir pazar araştırması yürüttü. Araştırma kapsamında gerçekleştirilen analiz ve değerlendirme sonucunda Anadolu Hayat Emeklilik’in, müşterileri ve kullanıcıları ile, örnek teşkil edecek bir ilişkisinin bulunduğu ve bu konuda Türkiye pazarındaki lider şirketlerden biri olduğu ortaya konuldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü M. Uğur Erkan, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesinin kendileri için en öncelikli konulardan biri olduğunu söyledi. Erkan; “Müşteri Dostu Beyannamesi’ni imzalayarak adım attığımız süreçte aldığımız sonuç bizi oldukça gururlandırdı ve mutlu etti. Uluslararası alanda bu kadar prestijli bir kuruluş tarafından ‘Müşterilerin Dostu’ seçilmek yıllardır doğru bir iş yaptığımızın en büyük kanıtı. Günlük işleyişimizde, müşterilerimiz ve iş ortaklarımız ile olan ilşkilerimizde daima en iyisine odaklandık ve bu yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.