Anadolu Hayat Emeklilik, Sosyal Medyanın Birincisi!

Anadolu Hayat Emeklilik, Marketing Türkiye ve BoomSonar işbirliği ile düzenlenen, Türkiye’nin en kapsamlı ilk sosyal medya yarışması “Social Media Awards Turkey”de sektörün en iyisi seçildi.

Marketing Türkiye ve BoomSonar işbirliği ile Türkiye’nin en kapsamlı ilk sosyal medya yarışması “Social Media Awards Turkey” sonuçlandı. Bireysel emeklilik sektörünün öncü şirketi Anadolu Hayat Emeklilik, Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortaları kategorisinin lideri oldu.

BoomSonar’ın “Sosyal Medya Marka Endeksi” kapsamında 1 Nisan 2016 - 31 Mart 2017 tarih aralığında yayınlanmış en başarılı işler ve marka ekipleri değerlendirilerek ödüllendirildi.

Sosyal medyayı merkez alan kampanyaların yarıştığı Social Media Awards Turkey’e Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube başta olmak üzere tüm sosyal medya kanallarında gerçekleştirilen kampanyalar katıldı. Katılan kampanyaların temel odak noktasının sosyal medya kanalları olması ve ana stratejinin sosyal medya üzerine kurgulanmış olması kriteri göz önünde bulunduruldu. Kampanya dahilinde mikrositeler, sosyal medya uygulamaları, mobil uygulamalar ve konvansiyonel mecra kullanımları, sosyal medya kampanyasının destekleyici unsuru olarak yer aldı.