Cinemaximum Sinema Bileti Ödüllü Çocuğum İçin Yatırım Sigortası Kampanyası
21 Nisan 2017
Gelecek ne getirirse getirsin, çocuklar hayallerinin peşinden gitsin!

Çocuğum İçin Yatırım Sigortası ile tanışarak, 0-15 yaşları arasındaki çocuğunuz ya da yakınınız için küçük tasarruflarla yatırım yapabilir, hayata atılırken ona daha güçlü destek olabilirsiniz. Üstelik 21 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında Çocuğum İçin Yatırım Sigortası yaptıranlara çift kişilik Cinemaximum sinema bileti de bizden!

Kampanya Katılım Koşulları:

Kampanya 21 Nisan-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
•Kampanya tarihleri arasında, Çocuğum İçin Yatırım Sigortası ürününü satın alan sigorta ettiren statüsündeki herkes kampanyaya katılabilecektir.
•Çift kişilik Cinemaximum sinema bileti kazanabilmek için ilk prim ödemesinin 21 Nisan-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılarak Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. hesabına intikal etmiş ve 30 Haziran 2017 tarihine kadar ilgili ödemenin iptal edilmemiş olması gerekmektedir.
•Kampanya ödülü olan çift kişilik Cinemaximum sinema bileti, müşterilerimizin e-posta adreslerine ve cep telefonu numaralarına, kod olarak 3 Temmuz 2017 tarihinden itibaren gönderilecektir.
•Ödül sinema biletlerine, IMAX, IMAX 3D, dijital 3D ve MPX gösterimler dahil olup 4DX ve D-Box gösterimler hariç tutulmuştur. Ödül biletler, VIP salonlar hariç tüm Cinemaximum salonlarında 30 Eylül 2017 tarihine kadar geçerlidir.
•Kampanyadan yalnızca bir kez faydalanılabilir. Bir kişi birden fazla kampanya ödülü kazanamaz.
•Katılımcıların iletişim bilgilerini eksiksiz ve doğru bir şekilde bildirmeleri gerekmektedir. Yanlış verilen bilgiler sebebiyle ulaştırılamayan hediyelerden Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. sorumlu tutulamaz.
•Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya değiştirme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda yeni koşullar Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. tarafından duyurulacaktır.
•Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. mükerrer veya kötü niyetli katılımları eleme hakkına sahiptir.
•Kampanyaya Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. çalışanları katılamaz.
•18 yaşından küçükler kampanyaya katılamazlar.
•Katılımcılar, kampanyaya katılmakla, işbu kullanım koşullarını okuduklarını, anladıklarını ve kuralları tamamen kabul etmiş olduklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler.