Vücudun Arıtıcıları Yeni Nesil Juicelar

Paylaş
Günümüzün hızlı ve dinamik yaşam şartlarında sağlığınıza ne kadar dikkat ediyorsunuz? Öğün aralarını uzun tutmak, oksijensiz ortamlarda uzun saatler geçirmek ya da sırf daha hızlı ve lezzetli diye fastfood tarzı yiyecekleri tercih etmeye devam ederseniz zamanla olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Vücutta gittikçe artan yağ oranları ve istenmeyen kilolar sağlığınızı olumsuz etkilerken, zamanla psikolojiniz de derinden sarsılabilir. Bu durumlardan kaçınmak ve vücudunuzu eski sağlıklı yaşantısına geri döndürmek ise tamamen sizin elinizde… Günümüzde sağlık alanında devrim yaratan Juice tarifleri ile kısa bir sürede detoks yapabilirsiniz. Bu sağlıklı içeceklerin tamamen doğal tariflerini sizin için derledik.



Her Şey Taze

Hayatınızın genel prensibi haline gelecek %20 meyve %80 sebze kuralı aslında bir süre sonra oldukça işe yarar olacak. Aklınıza yeşil gelebilecek her şeyden azar azar ekleyip üstüne biraz mevsim meyvelerini de koyunca ortaya harika bir tat çıkıyor. İşin püf noktası ise tazelikten ve öğün sıklığından geçiyor diyebiliriz.

Yeşil Elmalı Juice

Tarifi oldukça kolay ve bir o kadar pratik olan bu tarif için; bir parça zencefil, 2 elma, 7 – 8 yaprak karalahana, 4 sap kereviz, 1 salatalık ve son olarak yarım limon ile karışımınızı hazırlayabilirsiniz. Yeni başlayanların en sık uyguladığı bu tarifi her gün tüketebilirsiniz.



Havuçlu Juice

Sağlığa faydası sık sık anlatılan havucu bu eşsiz tarifin içerisinde görmek şaşırtıcı olmasa gerek. Gözlere ve cilde faydasıyla bilinen havucu, limonunuz, zencefiliniz ve elmanızla karışım haline getirebilirsiniz. Daha turuncu bir görüntü yakalamak için dilimleyeceğiniz portakal da size yardımcı olacaktır.



Pancarlı Juice

Rengine hayran kalacağınız bu tarifin ana kahramanı pancar. 1 parça zencefil, limon, isteğe göre lahana ile rengine renk katmak isterseniz eklemenizde büyük faydası olacak narı da bu karışımınızın içerisine ekleyebilirsiniz.



Doğru, dengeli ve sağlıklı beslenme ve uygulanan diyetler her kişiye göre farklılık gösterirler. Bu yolda atacağınız her adımda doktorunuzun ya da diyetisyeninizin gözetimde olmayı ihmal etmeyin. Unutmayın, sağlığınız her şeyden değerli ve onu korumak için size en doğrusunu işin profesyonelleri söyleyecektir.
İçeriğe emoji ile tepki verin
Editör’ün seçtikleri