Cam Kavanozdan Mutfak Düzenleyicisine İleri Dönüşüm

Paylaş
Kullanmadığınız cam kavanozlardan şık ve kullanışlı bir mutfak düzenleyicisi yapmak ister misiniz? Üstelik sadece farklı boylardaki kavanozlara, akıllı vidalara ve vidalama aletine ihtiyacımız olacak.  



Öncelikle kavanozların üzerindeki etiketleri çıkarıyoruz. Aseton ve pamuk yardımıyla etiketleri rahatça çıkartabilirsiniz. Biz projeyi yaparken ahşap kasa kullandık ama siz tüm bu işlemleri mutfak dolaplarınızın içinde de gerçekleştirebilirsiniz.

Kavanoz kapaklarını kasanın zeminine yerleştiriyoruz. Ardından çekiç yardımıyla vidaları kasaya çakıyoruz. 



Vidaları kasaya çaktıktan sonra vidalama aletimiz ile iyice sabitliyoruz ve sonrasında sağlamlaştırmak için aynı işlemleri başka bir vida ile tekrarlıyoruz.  



Bu işlemi vidalama aleti ve akıllı vida yerine normal vida ve matkap yardımıyla da yapabilirsiniz. Daha sonra etiketleme işlemine geçiyoruz. Biz etiket makinası kullanmayı tercih ettik ancak siz etiket makinası kullanmadan kendi el yazınızla da özgün bir tasarım elde edebilirsiniz. İşte yeni mutfak düzenleyiciniz kullanıma hazır. 



İleri Dönüşüm Hareketine katılıp sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmak için, yaratıcı ve kolay uygulanabilir birçok fikri paylaşacağımız Youtube kanalımızı takip edebilirsiniz.



Youtube kanalımız için tıklayabilirsiniz.

İçeriğe emoji ile tepki verin
Editör’ün seçtikleri