İleri Dönüşüm Hareketi’ne Siz de Katılın!

Paylaş

İhtiyaçlarımızı karşılamak için doğal kaynaklarını bilinçsizce tükettiğimiz dünyamıza, kontrolsüz atık üretimimiz ile de her geçen gün zarar veriyoruz. Modası geçen, eskimiş ya da artık kullanmadığımız eşyaları çöpe göndermeyi tercih ediyoruz. Oysa tüketim tercihlerimizi değiştirerek sürdürülebilir bir gelecek yaratmak ve böylece çevre ve ekonomiye olumlu katkıda bulunmak mümkün.

Anadolu Hayat Emeklilik olarak, bu döngüyü kırmak için bir adım attık ve “İleri Dönüşüm Hareketi”ni başlattık. Kullanılmayan eşyaları çöpe atmak ve yenilerini almak yerine, biraz yaratıcılığı kullanarak, onlara başka bir işlev kazandırıp yeniden kullanıma sokabilriz. Her dakika üretmeye devam ettiğimiz atıkları değerlendirebiliriz.

“İleri Dönüşüm Hareketi”ne katılarak siz de herkesin kolaylıkla uygulayabileceği basit fikirleri deneyebilir, bireysel olarak çocuklarımızın ve dünyamızın geleceği için yararlı bir adım atabilirsiniz. Sizlere ilham vermesi için hayata geçirdiğimiz ileri dönüşüm fikirleri ile amacımız mümkün olduğunca fazla kişiye ulaşmak ve ileri dönüşümü günlük hayatın bir parçası haline getirerek, çöpe atılacak eşyalara farklı bir gözle bakılmasını sağlamak.

İleri dönüşüm fikirlerimizin yer aldığı videoları YouTube kanalımızdan da takip edebilir, kullanmadığınız eşyalarınızı gözden geçirerek siz de bu fikirleri uygulamaya hemen başlayabilirsiniz.

İleri Dönüşüm Hareketi ile ilgili bilgiye anadoluhayat.com.tr’den ulaşabilirsiniz

İleri dönüştürün, geleceği değiştirin!

İçeriğe emoji ile tepki verin
Editör’ün seçtikleri